Visit full site

Autobedrijf Steketee

Nieuwe auto kopen
Voor een nieuwe auto hoeft u helemaal niet naar een dealer toe. Ook wij kopen en verkopen nieuwe auto’s. Dit heeft ook nog een groot voordeel: mocht u nog niet uit zijn welke auto of merk u wilt, dan kunnen wij samen met u kijken welk merk of type het beste bij u past, helemaal afgestemd op uw individuele wensen en situatie. Door onze jarenlange ervaring in onderhoud weten wij welke voor- en nadelen bij welke merken horen.

Gebruikte auto kopen
Ook voor gebruikte auto’s zijn wij een vertrouwd adres. We hebben zelf altijd een ruime voorraad occasions staan, die elke dag wisselt van samenstelling.

Voor particulieren hebben wij een effectief verkoopsysteem ontwikkeld waarbij wij optreden als bemiddelaar. Uw auto wordt in ons verkoopsysteem opgenomen waardoor de kans op verkoop sterk toeneemt. Mocht je voor een auto komen kijken, dan is het verstandig om eerst te bellen zodat wij de auto bij de garage hebben staan.

Hebt u via internet een auto op het oog in het buitenland?
Regelmatig halen wij voor onze klanten de auto op, controleren of de auto voldoet aan onze kwaliteitseisen en regelen de invoerprocedure

Autoverhuur
Wij beschikken over een jong en modern wagenpark wat wij kunnen inzetten in de verhuur.
De modellen en uitvoeringen van onze huurauto's zijn zeer verschillend. Luxe personenauto's, 9-persoonsbussen en bestelbussen. Eventueel met airconditioning en navigatiesysteem.
De huurperiode kan variëren van 1 dag tot een langere periode.

Leasing
Kiest u voor het gemak van leasen zodat u geen verrassingen hebt in de autokosten? Wij hebben verschillende mogelijkheden en aantrekkelijke lease-tarieven voor zowel zakelijk als particulier.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.